Vzor: 

pondělí

Pozn. Jednotlive casy jidel mozno upravit podle toho v kolik hodin vstavate a kdy jdete spat....

 

SNÍDANĚ – 7:00 - 8.00 hodMnožství (g) Energie (kJ) Bílkoviny (g) Sacharidy (g) Tuky (g)

 

Tmavý chléb žitný 100 742 4,3 36,5 1,3

 

 

Niva 30 402 5,94 0,24 7,95

Paprika 80 96,8 0,96 4,16 0,4

 

Nivu nastrouhat na hrubém struhadle a posypat jí chléb.

PŘESNÍDÁVKA – 9:30 - 10:00 hod

 

Revital / jogurt 125 363 5,5 8,5 3,38

Ovesné vločky 30 441,6 3,9 17,1 2,1

Mléko 1,5% 200 338,4 0,54 13,14 3,02

Maliny 80 184 0,8 9,28 0

 

Od začátku dne: 655 2700,47 22,04 89,17 21,65

 

/Mléko, vločky a maliny smíchat a nechat nabobtnat)

 Obed 11:30-12:30 hod

Kuřecí nudličky 150 549 28,35 0,45 1,5

Olej na osmažení masa 10 364 0 0 0,98

Rýže (váha suché rýže) 70 1000,22 5,6 48,22 2,33

Salát (např. Míchaný) 100 123 0,92 5,08 1

 

Od začátku dne: 985 4736,69 56,91 142,93 27,47

 

Orestovat krátce hrst pórku a pak i maso, pak podusit

SVAČINA – 14:30 – 15:30

 

Mandarinky 100 197,06 0,9 10,6 0,3

Hruška 120 369,88 0,67 20,79 0,54

 

Od začátku dne: 1205 5303,63 58,48 174,31 28,31

 

VEČEŘE 1 – 18:30– 19:30

 

Pangasius (okořenit indickým kari) 100 310 16 0 0

Máslo na smažení 10 288,3 0,12 0,08 7,7

teplá zelenina dle volby 300 480 4,5 23,7 0,75

 

Od začátku dne: 1615 6381,93 79,1 198,09 36,76

gramů kJ Bílkoviny (g) Sacharidy (g) Tuky (g)